Организаторите на Фестивала NEVERFEST дариха събраната сума в размер на 2700лв,събрани чрез поставени кутии и чрез закупуване на фестивални тениски от мърч-зоната по време на фестивала,който се проведе от 28-30 юни

„МБАЛ-Добрич“АД изказва своята огромна благодарност към организаторите на Фестивала NEVERFEST и жителите на града за подкрепата в своята инициатива. Фестивалът Neverfest, организиран от Деян Николов, Георги Елмазов и
Георги Гроздев с помощта на Община гр.Добрич в Скейт парк- Добрич, бе с благотворителна кауза – събиране на
средства за ремонт и оборудване на Кръвния център в Добрич.

Припомняме че в последния уикенд Градският парк “Свети Георги” в Добрич бе изпълнен с много музика, стенд-ъп комеди, арт-демонстрации, уъркшоп за малки и големи, графити-училище, спортни състезания и демонстрации, различни стилове танци, както и подбрани храни и напитки.
Ръководството на болницата счита,че организирането на подобни арт инициативи осъвместяващи едновременно
музика,танци,спорт,модерно и театрално изкуство изграждат по най- добрия начин културния мироглед на младите жители на град Добрич и техните семейства. ,, Благородното самосъзнание у всеки посетител на фестивала дарил средства е показателно за доброто сърце на Добруджанеца“ обобщи от името на Кръвния център и МБАЛ-Добрич директора на лечебното заведение Д-р Георги Желязков.

Организаторите обещават,че това е само първата от подобни хубави инициативи и канят всички Добричлии и догодина за второто издание на фестивала NEVERFEST,който ще превърнат в традиция!

От болницата напомнят,че протича голяма Кампания за кръводаряване-всеки делничен ден от 08:00 до 12:00 и
всички,който имат желанието да кръводарят за здравето на нуждаещите са добре дошли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This field is required.

This field is required.