„МБАЛ-Добрич“АД изказва своята огромна благодарност към организаторите на Фестивала NEVERFEST за подкрепата в своята инициатива.

Фестивалът Neverfest, от 28 до 30 юни /Скейт парк- Добрич/, е с благотворителна кауза – събиране на средства за ремонт и оборудване на Кръвния център в Добрич. Събирането на средства ще става чрез поставени кутии и чрез закупуване на фестивални тениски от мърч-зоната.
Ръководството на болницата счита,че организирането на подобни арт инициативи осъвместяващи едновременно музика,танци,спорт,модерно и театрално изкуство изграждат по най-добрия начин културния мироглед на младите жители на град Добрич и техните семейства. Обвързвайки събитието с подобна благотворителна цел се възпитава благородното самосъзнание у всеки, за което още веднъж МБАЛ-Добрич благодари.

В момента в Кръвния център към Лечебното заведение протича голяма Кампания за кръводаряване-всеки делничен ден от 08:00 до 12:00 и всички,който имат желанието да кръводарят за здравето на нуждаещите са добре дошли.

Припомняме че в следващите три дни Градският парк “Свети Георги” в Добрич ще бъде изпълнен с много музика, стенд-ъп комеди, арт-демонстрации, уъркшоп за малки и големи, графити-училище, спортни състезания и демонстрации, различни стилове танци, както и на подбрани храни и напитки.